bejelentkezes@relax-masszazssziget.hu  |  Bejelentkezés hétfőtől péntekig 10-20 óra között: Budapest +36 70 571 6701 Budaörs +36 70 222 0908
Közösségi oldalak

Szolgáltatások

 

Svédmasszázs

 

Nyak-vállöv régió, végtagok, hát, teljes test masszázsa 30-45-60-75-90-120 perces változatokkal

Erősíti az immunrendszert, segíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből, fokozza a vér és nyirokkeringést, javítja az emésztést, gyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását. Enyhíti az álmatlanságot, de az növeli az éberséget, idegnyugtató, stresszoldó hatású és fokozza munkabíró képességet. Életmód váltáskor elősegíti a nehéz időszakon való átlendülést.

 

 

 

30 perces programok

 • Nyak – vállöv masszázs (olajos)
 • Felsőtest passzív kimozgatás (laza ruhában)
 • Lábmasszázs (olajos)

 

45 perces programok

 • Hátmasszázs (olajos)
 • Passzív kimozgatás (teljes test, laza ruhában)

 

 

60 perces programok

 • Testmasszázs (olajos, hát, combok és lábak hátsó oldala)
 • Karok, lábak hátulról, nyak-vállöv masszázsa (olajos)

 

75 perces programok

 • Hátmasszázs (olajos) passzív kimozgatással (felső test, laza ruhában)

 

90 perces programok

 • Testmasszázs (olajos, lábak elöl – hátul, hátmasszázs)
 • Hátmasszázs (olajos) ízületmanipulációval (passzív kimozgatás) 45+45 perc

 

120 perces programok

 • Teljes testmasszázs (olajos, has nélkül)

 

Passzív kimozgatás

(Ízületmanipuláció)

 

Mai világunkban a tapasztalat azt mutatja egy jó szakembernek nem elég csak a masszázs fogások helyes kivitelezését tudnia.

Sajnos a legtöbb esetben ennél többre van szükség, hiszen olyan, akár mozgásszegény életmódból, akár túlzott fizikai igénybe vételtől vagy sérülésektől befeszült izomzattal és problémákkal találkozunk, melyeken csak masszírozással nem tudunk komplex támogatást biztosítani.

A regenerációs folyamatok nagyban felgyorsíthatók, ha a masszázskezelést kiegészítjük megfelelően alkalmazott passzív kimozgatásokkal és ízületi nyújtásokkal.

Ezen eljárások célja az izombefeszülések megelőzése és oldása, a mozgásterjedelem megtartása és helyreállítása, aktív sport mozgások előkészítése vagy levezetése (nyújtások), fokozott izomtónus csökkentése stb.

Folyamata:

Az átmasszírozott testrészek masszőr általi nyújtása, átmozgatása, meghatározott mozdulatsorok végrehajtása.

30 és 45 perces időtartamban választható, de többféle masszázzsal kombinálható is. Így a 45 perces hátmasszázshoz javasolt mindkét formában. Míg az első a felsőtest kimozgatással 75, addig a második a teljes test kimozgatásával 90 perces, de variálható 60, 90 és 120 perces svédmasszázsaimmal is.

 

 

Alakformáló kezelések

 

Mi is a cellulit?

 

A női test bizonyos részei -comb, fenék, csípő,has, felkar- egészen nagy mennyiségű zsírt képesek tárolni, raktározni, amelytől később nehezen lehet megszabadulni. A normál esetben gombostűfej méretű zsírsejtek babszem nagyságúra növekednek, lelassul a vérkeringés, ezáltal csökken a bőr hőmérséklete és így anyagcserezavart okoz. Az összetapadt  zsírsejtek a bőr felszíne felé vándorolnak majd a laza kötőszöveten könnyen átnyomódva láthatóvá, tapinthatóvá válik a paplanhatású bőr. Kialakul a cellulit.

A 25-30 éves nők 45%-a, a 30-35 évesek 20%-a, míg az 50 éves kor felettiek 98(!)%-a küzd ezzel a problémával.

Okok, amelyek miatt könnyen kialakulhat:

– ülő munka,
– alkoholfogyasztás
– keringési zavarok
– serdülőkori problémák
– terhesség
– stressz
– táplálkozás
– mozgáshiány
– örökletes gének.

A narancsbőr megszüntetése elsősorban nem esztétikai kérdés. Nem természetes jelenség, valamilyen háttérproblémára utal.

Ezek a kezelések elsősorban a kialakult cellulit csökkentésére, eltüntetésére irányulnak.
A cél a problémás területek vérkeringésének fokozása, mellyel az anyagcserét fokozzuk.
Ezáltal nagyobb mennyiségű salakanyag és zsír távozik a fellazított, felmelegített szövetekből.

Cellulit típusok:
kemény (leginkább a fiatal nőket érinti, a comb és a medence területén jelentkezik)
lágy (ez a legfájdalmasabb, ezért nehezen kezelhető, 35 év körül fordul elő)

Fokozatai:
I. a bőr felülete látszólag egyenletes, de két ujjunkkal összenyomva már láthatók a problémára utaló elváltozások a felszín alatt már narancsbőrről beszélünk. Ilyenkor még könnyen kezelhető edzéssel, zsírégető mozgással, az étrendre való odafigyeléssel, napi 2-3-liter szénsavmentes ásványvíz fogyasztásával. Fontos, hogy a mozgást rendszeresen végezzük.

II. fekvő helyzetben narancsbőr esetén még simának látszik, de álló helyzetben már láthatóak a tünetek összenyomás nélkül is. Ilyenkor kezelésprogram kiválasztására lesz szükség, mert segítség nélkül nem tüntethető el. Ebben a fázisban már célszerű szakemberhez fordulni, már nem lesz elég a házi praktika. Nem elhanyagolandó, hogy a kezelést kúraszerűen csináljuk végig, mert egy-kettő nem elég a kívánt eredmény eléréséhez. 

III. Fekve és állva is határozottan látszik. Eltorzíthatja a test körvonalait, amely már ruházaton keresztül is észlelhető. Ilyen esetben már életmódváltás, rendszeres testkezelés szükséges otthoni mozgás kiegészítéssel. Komoly küzdelmet jelent ez a jelenség, mert komplex méregtelenítő és fogyókúra szükséges folyamatos kezeléssel, de ez már nagy terhet jelenthet a pénztárcánknak.

Rendkívül fontos a megfelelő táplálkozás és folydékbevitel !
Sok zöldség és gyümölcs fogyasztása ajánlott az alacsony kalória és a magas ásványi anyag, vitamin tartalom miatt, emellett vízhajtó hatásuk van. Kerülni kell a kávé, a szénsavas italok, a csokoládé, az édességek fogyasztását, mert savasítanak. Olyan élelmiszereket fogyasszunk, amelyek lúgossá teszik a szervezetet, kerüljük a zsír és margarin bevitelét, a húsféléket.

A rendszeres mozgásra nagy hangsúlyt helyezzünk, de a folyadék sem hagyható figyelmen kívül. Napi 3 liter szükséges, de ne csak akkor igyunk, ha már szomjasak vagyunk, mert akkor már a szervezet vészjelzését adja felénk.

 

A folyadék bevitelre nagyon figyeljünk, mert az egész kúra eredménye veszélybe kerülhet, ha elhanyagoljuk!

A hagyományos kezelés során köpölyt használ a szakember, amivel a zsírsejtek falát pukkasztja ki, elősegítve a zsiradék bekerülését a véráramba. A szervezet kiüríti ezt a felesleget, amit rendszeres mozgással még gyorsabbá tehetünk. Nem kellemes érzés, de az eredmény mindenért kárpótol.

 

 

 

Alakformáló kezeléseim előtt ajánlom a budaörsi szalonban a legmodernebb InfraSlimX gépet, mely a napi mozgásigényt is kielégítheti. 30 – 40 – 50 perces időtartam alatt 1000 – 2000 kalória égethető el.

Így előmelegíti a kezelésekre a zsírréteget, amivel növeljük a kiürítését a szervezetből.

 

Wellness masszázsok

 

Lávaköves masszázs

Képtalálat a következőre: „lávaköves masszázs”

Speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet.A lávaköves masszázs serkenti a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság. A merev ízületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül. Kúraszerű alkalmazása javasolt, de már egy kezelés is érezhető változást eredményez.

A masszázs alatt születő energia harmonizáló és tisztító hatású. Ez a vulkanikus tevékenység alatt keletkező kövekkel rendkívül hatékony. Ennek oka nem csak a felmelegített kövekben keresendő, amely lokális és kiterjedtebb változásokat okoz a szervezetben, de ugyancsak hatással van az energiaközpontokra és a szellemi egyensúlyra is.

A lávakövek energetizáló hatását növelik a csakrapontokra felhelyezett speciális kövek. Ezek a pontok a korona, homlok, torok, szív, napfonat, szakrális és gyökér csakrák a bőr felszínén, meghatározott helyeken találhatók.

A masszázs végezhető hideg és meleg kövekkel,illetve kombináltan.

Növelhető az eredményesség különféle aromaolajakkal is, ami például légúttisztító vagy relaxálást elősegítő hatást fejt ki.

Minden kezelés alkalmával 10-15 perc nyugalmi időt iktatunk be, ami a lélek megnyugvásával is jár.

A folyadékpótlás kiemelt odafigyelést igényel, mivel a szervezet jelentős mennyiséget veszít!

 

Ez az egyik leghatékonyabb stresszoldó hatású masszázs.

 

 

Csokoládé masszázs

 80-90% kakaótartalmú melegített csokoládéval vagy csokoládés krémmel történő masszázs

Menete:
Első lépésben testradírral megtisztítjuk a bőrt, eltávolítva az elhalt hámréteget.
Második lépésben olvasztott csokoládéval masszírozom át a testrészt a svédmasszázs fogásaival.
Harmadik lépésben felkenem a pakolást és betekercselem az adott részt.

Ezt követően kb. 20 percig ellazul a vendég, amíg a hatását eléri a csokoládé.

A beivódó csokoládé endorfin(boldogsághormon) termelésre serkenti a szervezetünket, amellyel sokkal jobb közérzetet biztosít, jobbat mintha megenné a vendég, mert így a felesleges kilóktól nem kell tartani. Jótékony hatással van a bőrre is, mert az bársonyos tapintásúvá válik.

 

Orosz-tibeti mézes méregtelenítés

 
 
Tiszta mézzel végzett kezelés, amely a hámréteg mélyebb részeiből, az ízületekből is eltávolítja a méreganyagokat.

Minimális fájdalomérzet jelentkezhet a masszázs alatt a beszívódó méz besűrűsödésekor, de az eredmény garantálja a felfrissülést.

 

 

 

 

 

Iszapkezelés

Hévízi vagy Holt-tengeri iszappal végzett kezelés.
Hasonlóan az előzőekhez testradírozással kezdődik, majd a melegített iszapot felkenjük és ezután testtekercselő fóliával lefedjük, hogy minél tovább nedvesen tartva szívódjon a bőrbe ásványi anyag tartalma.

 

Kineziológiai tapasz felhelyezés

 

A bőrön keresztül a receptorok folyamatos, több napon át tartó állandó ingerlésével és elasztikus tulajdonsága segítségével lehetővé teszi az izomműködés normalizálását, az ödémák egyidejű csökkentését, az inak, izmok és a szalagok támogatását, miközben nem okoz bőrirritációt és a szervezet aktivizáló és öngyógyító folyamatait erősítik.

Hatására a kezelt terület gyorsabban regenerálódik.

Kiválóan alkalmazható instabilitás támasztásához, ízületi mozgásterjedelem növelés céljából.

A technika nagyobb fizikai megterhelés esetén megelőző stabilizálásra, vagy sportolás előtt a sérülések elkerülésére is alkalmazható.

Elérhetőségeim:

Relax-masszázs Sziget Budapest / Belle Rose Szépségszalon 1102 Budapest, Ónodi utca 7. Tel: +36 70 571 6701 vagy Relax-masszázs Sziget Budaörs / Lepkeorchidea Szépségszalon 2040 Budaörs, Kossuth L. u. 17. Tel: +36 70 222 0908 Nyitvatartás mindkét helyen hétfőtől péntekig előzetes bejelentkezés szerint.

Telefon :
Bejelentkezés hétfőtől péntekig 10-20 óra között: Budapest +36 70 571 6701 Budaörs +36 70 222 0908
Info :
info@relax-masszazssziget.hu
Bejelentkezés :