bejelentkezes@relax-masszazssziget.hu  |  Bejelentkezés hétfőtől péntekig 10-20 óra között: Budapest +36 70 571 6701 Budaörs +36 70 222 0908
Közösségi oldalak

Szolgáltatások

 

Svédmasszázs

 

Nyak-vállöv régió, végtagok, hát, teljes test masszázsa 30-45-60-75-90-120 perces változatokkal

Erősíti az immunrendszert, segíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből, fokozza a vér és nyirokkeringést, javítja az emésztést, gyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a kevésbé használt izmok sorvadását. Idegnyugtató, stresszoldó hatású, ezért enyhíti az álmatlanságot, növeli a munkabíró, és koncentrációs képességet. Életmód váltáskor elősegíti a nehéz időszakon való átlendülést.

 

A kezelés lehet a problémáktól függően: olajos, krémes, vagy száraz

 

 

 

30 perces programok

 • Nyak – vállöv masszázs 
 • Felsőtest passzív kimozgatás (laza ruhában)
 • Lábmasszázs 

 

45 perces programok

 • Hátmasszázs
 • Passzív kimozgatás (teljes test, laza ruhában)

 

 

60 perces programok

 • Testmasszázs (hát, combok és lábak hátsó oldala)
 • Karok, lábak hátulról, nyak-vállöv masszázsa

 

75 perces programok

 • Hátmasszázs passzív kimozgatással (felső test, laza ruhában)

 

90 perces programok

 • Testmasszázs (lábak elöl – hátul, hátmasszázs)
 • Hátmasszázs ízületmanipulációval (passzív kimozgatás) 45+45 perc

 

120 perces programok

 • Teljes testmasszázs (has nélkül)

 

Passzív kimozgatás

(Ízületmanipuláció)

 

Mai világunkban a tapasztalat azt mutatja egy jó szakembernek nem elég csak a masszázs fogások helyes kivitelezését tudnia.

Sajnos a legtöbb esetben ennél többre van szükség. Hiszen olyan problémákkal találkozunk, melyeken csak masszírozással nem tudunk komplex támogatást nyújtani (ilyen például a mozgásszegény életmód, túlzott fizikai igénybe vételtől vagy sérülésektől befeszült izomzat, helytelen és/vagy kényszer testtartás, stb.) 

A regenerációs folyamatok nagyban felgyorsíthatók, ha a masszázskezelést kiegészítjük megfelelően alkalmazott nyújtásokkal és passzív kimozgatásokkal.

Ezen eljárások célja az izombefeszülések megelőzése és oldása, a mozgásterjedelem megtartása és helyreállítása, aktív sportolás mozgásainak előkészítése vagy levezetése (nyújtások), fokozott izomtónus csökkentése stb.

Folyamata:

Az átmasszírozott testrészek masszőr általi nyújtása, átmozgatása, meghatározott mozdulatsorok végrehajtása.

30 és 45 perces időtartamban választható, de többféle masszázzsal kombinálható is. Így a 45 perces hátmasszázshoz javasolt mindkét formában. Míg az első a felsőtest kimozgatással 75, addig a második a teljes test kimozgatásával 90 perces, de variálható 60, 90 és 120 perces svéd-masszázsaimmal is.

 

 

Alakformáló kezelések

 

Mi is a cellulit?

 

A test bizonyos részei -comb, fenék, csípő, has, felkar- egészen nagy mennyiségű zsírban raktározott méreganyagot képesek tárolni, amelytől később nehezen lehet megszabadulni. A normál esetben gombostűfej méretű zsírsejtek babszem nagyságúra növekednek, lelassul a vérkeringés, ezáltal csökken a bőr hőmérséklete és így anyagcserezavart okozhat. A méreganyagok a zsírsejtekbe, a felszín alá vándorolnak, majd ott betokosodva  láthatóvá, tapinthatóvá válik a bőrön keresztül. Kialakul a cellulit.

A 25-30 éves nők 45%-a, a 30-35 évesek 20%-a, míg az 50 éves kor felettiek 98(!)%-a küzd ezzel a problémával.

Okok, amelyek miatt könnyen kialakulhat:

– ülő munka
– alkoholfogyasztás
– keringési zavarok
– serdülőkori problémák
– terhesség
– stressz
– táplálkozás
– mozgáshiány
– örökletes gének 

A narancsbőr megszüntetése elsősorban nem csak esztétikai kérdés. Nem természetes jelenség, valamilyen háttérproblémára utal.

Ezek a kezelések elsősorban a kialakult cellulit csökkentésére, eltüntetésére irányulnak.
A cél a problémás területek vérkeringésének fokozása, mellyel az anyagcserét fokozzuk.
Ezáltal nagyobb mennyiségű salakanyag és zsír távozik a fellazított, felmelegített szövetekből.

Cellulit típusok:
kemény (leginkább sportoló nőket, férfiakat érinti, ahol masszívabba a kötőszövet – főként a comb és a medence területén jelentkezik)

lágy (ez a legfájdalmasabb, ezért nehezen kezelhető, lazább kötőszövettel rendelkező nőknél fordul leginkább elő)

 

Fokozatai:
I. a bőr felülete látszólag egyenletes, de két ujjunkkal összenyomva már láthatók a problémára utaló elváltozások a felszín alatt már narancsbőrről beszélünk. Ilyenkor még könnyen kezelhető edzéssel, zsírégető mozgással, az étrendre való odafigyeléssel, napi 2-3-liter szénsavmentes ásványvíz fogyasztásával, méregtelenítéssel. Fontos, hogy a mozgást rendszeresen végezzük.

II. fekvő helyzetben narancsbőr esetén még simának látszik, de álló helyzetben már láthatóak a tünetek összenyomás nélkül is. Ilyenkor kezelésprogram kiválasztására lesz szükség, mert segítség nélkül nem tüntethető el. Ebben a fázisban már célszerű szakemberhez fordulni, már nem lesz elég a házi praktika. Nem elhanyagolandó, hogy a kezelést kúraszerűen csináljuk végig, mert egy-két alkalom nem elég a kívánt eredmény eléréséhez. 

III. Fekve és állva is határozottan látszik. Eltorzíthatja a test körvonalait, amely már ruházaton keresztül is észlelhető. Ilyen esetben már életmódváltás, rendszeres testkezelés szükséges otthoni mozgás kiegészítéssel. Komoly küzdelmet jelent ez a jelenség, mert komplex méregtelenítő és fogyókúra szükséges folyamatos kezeléssel, de ez már nagy terhet jelenthet a pénztárcánknak.

Rendkívül fontos a megfelelő táplálkozás és folyadékbevitel!
Sok zöldség és alacsony cukortartalmú gyümölcs fogyasztása ajánlott az alacsony kalória és a magas ásványi anyag, vitamin tartalom miatt, emellett vízhajtó hatásuk van. Kerülni kell a kávé, a szénsavas italok, a tejcsokoládé, az édességek fogyasztását, mert savasítanak. Olyan élelmiszereket fogyasszunk, amelyek lúgossá teszik a szervezetet, mérsékeljük a zsír és margarin bevitelét, a húsféléket.

A rendszeres mozgásra nagy hangsúlyt helyezzünk, de a folyadék sem hagyható figyelmen kívül. Napi 2-3 liter szükséges, de ne csak akkor igyunk, ha már szomjasak vagyunk, mert akkor már a szervezet vészjelzését adja felénk.

 

A folyadék bevitelre nagyon figyeljünk, mert az egész kúra eredménye veszélybe kerülhet, ha elhanyagoljuk!

A hagyományos kezelés során köpölyt használ a szakember, amivel a zsírsejtek falát pukkasztja ki, elősegítve a zsiradék bekerülését a véráramba. A szervezet kiüríti ezt a felesleget, amit rendszeres mozgással még gyorsabbá tehetünk. Nem kellemes érzés, de az eredmény mindenért kárpótol.

 

 

 

 

 

Wellness masszázsok

 

Lávaköves masszázs

Speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet.A lávaköves masszázs serkenti a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság. A merev ízületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül. Kúraszerű alkalmazása javasolt, de már egy kezelés is érezhető változást eredményez.

A masszázs alatt születő energia harmonizáló és tisztító hatású. Ez a vulkanikus tevékenység alatt keletkező kövekkel rendkívül hatékony. Ennek oka nem csak a felmelegített kövekben keresendő, amely lokális és kiterjedtebb változásokat okoz a szervezetben, de ugyancsak hatással van az energiaközpontokra és a szellemi egyensúlyra is.

A lávakövek energetizáló hatását növelik a csakrapontokra felhelyezett speciális kövek. Ezek a pontok a korona, homlok, torok, szív, napfonat, szakrális és gyökér csakrák a bőr felszínén, meghatározott helyeken találhatók.

A masszázs végezhető hideg és meleg kövekkel,illetve kombináltan.

Növelhető az eredményesség különféle aromaolajakkal is, ami például légúttisztító vagy relaxálást elősegítő hatást fejt ki.

Minden kezelés alkalmával 10-15 perc nyugalmi időt iktatunk be, ami a lélek megnyugvásával is jár.

A folyadékpótlás kiemelt odafigyelést igényel, mivel a szervezet jelentős mennyiséget veszít!

 

Ez az egyik leghatékonyabb stresszoldó hatású masszázs.

 

 

Csokoládé masszázs

 80-90% kakaótartalmú melegített csokoládéval vagy csokoládés krémmel történő masszázs

Menete:
Első lépésben testradírral megtisztítjuk a bőrt, eltávolítva az elhalt hámréteget.
Második lépésben olvasztott csokoládéval masszírozom át a testrészt a svédmasszázs fogásaival.
Harmadik lépésben felkenem a pakolást és betekercselem az adott részt.

Ezt követően kb. 20 percig ellazul a vendég, amíg a hatását eléri a csokoládé.

A beivódó csokoládé endorfin(boldogsághormon) termelésre serkenti a szervezetünket, amellyel sokkal jobb közérzetet biztosít, jobbat mintha megenné a vendég, mert így a felesleges kilóktól nem kell tartani. Jótékony hatással van a bőrre is, mert az bársonyos tapintásúvá válik.

 

Orosz-tibeti mézes méregtelenítés

 
 
Tiszta mézzel végzett kezelés, amely a hámréteg mélyebb részeiből, az ízületekből is eltávolítja a méreganyagokat.

Minimális fájdalomérzet jelentkezhet a masszázs alatt a beszívódó méz besűrűsödésekor, de az eredmény garantálja a felfrissülést.

 

 

 

 

 

Kineziológiai tapasz felhelyezés

 

A bőrön keresztül a receptorok folyamatos, több napon át tartó állandó ingerlésével és elasztikus tulajdonsága segítségével lehetővé teszi az izomműködés normalizálását, az ödémák egyidejű csökkentését, az inak, izmok és a szalagok támogatását, miközben nem okoz bőrirritációt és a szervezet aktivizáló és öngyógyító folyamatait erősítik.

Hatására a kezelt terület gyorsabban regenerálódik.

Kiválóan alkalmazható instabilitás támasztásához, ízületi mozgásterjedelem növelés céljából.

A technika nagyobb fizikai megterhelés esetén megelőző stabilizálásra, vagy sportolás előtt a sérülések elkerülésére is alkalmazható.

Elérhetőségeim:

Relax-masszázs Sziget Budapest / Belle Rose Szépségszalon 1102 Budapest, Ónodi utca 7. Tel: +36 70 571 6701 vagy Relax-masszázs Sziget Budaörs Budaörs 5 km-es körzetében házhoz megyek! Tel: +36 70 222 0908 Nyitvatartás mindkét helyen hétfőtől péntekig előzetes bejelentkezés szerint.

Telefon :
Bejelentkezés hétfőtől péntekig 10-20 óra között: Budapest +36 70 571 6701 Budaörs +36 70 222 0908
Info :
info@relax-masszazssziget.hu
Bejelentkezés :